Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Skydning > Riffelskydning

Vil du med til Vingsted og skyde til løbende vildt?

Foreningen har med succes arrangeret nogle turer, hvor vi kører ned til Vingsted skydebaner og prøver kræfter med løbende gris, løbende hjort samt skydning til bukkeskiven på 100, 200 og 300 meter. (Se anlægget her: http://www.skydebaneforeningen.dk/Vingsted-skydebaner ) 

Prisen for arrangementet er kr. 250 pr. gang, som bedes indbetalt på MobilePay 33781 ved tilmelding. Husk at anføre ”Vingsted” som tekst. Beløbet inkluderer skydning med markering samt et lettere måltid, men transport og ammunition skal du selv sørge for. Vi opfordrer til fælles transport fra Hinnerup Kulturhus en time før skydetid. 

Næste arrangement er søndag den 5. august 2018 hvor vi skyder fra 10-13. Derefter spiser vi sammen i det grønne. Tilmelding til Chr. Gottlieb (20 14 11 17) senest en uge før – og samtidig betaling på MP. 

 Jagtfeltskydning i Hevring 

Som noget nyt i foreningen arrangerer vi i år et hold til deltagelse i jagtfeltskydning. Det er søndag den 10. juni 2018 kl.10 det foregår. Holdet er stillet, men du kan muligvis nå at foretage individuel tilmelding via Jægerforbundet. Nærmere omtale vil komme efter arrangementet. 

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER.

Nedenfor billeder fra den årlige mærkeskydning i Allingåbro