Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Jagthorn

Kursus i Jagthornsblæsning

Musik skaber glæde, sammenhold og masser af oplevelser. Vi tager hul på vores 30. sæson med jagthornsblæsning og der er stadig stor interesse for at lære den gamle tradition og bruge det på efterårets jagter og til festlige lejligheder.

Vil du også lære at blæse på jagthorn? – så har vi et kursustilbud til dig. Selvom du er umusikalsk og ikke kan læse noder, er det absolut ingen hindring. Alle kan lære den ædle kunst – at blæse på jagthorn – uanset køn og alder og det er aldrig for sent.

Vores blæsergruppe består af 16 personer, som tager ud for at blæse til forskellige arrangementer som f.eks. jubilæer, runde fødselsdage, bryllupper, receptioner m.m.

Vi deltager også ved Danmarks Jægerforbunds duelighedsblæsning, hvor man kan stille op til prøven i solo eller gruppeblæsning. Der dystes i bronze, sølv eller guldklassen, og man kan erhverve sig det pågældende mærke som bevis på at prøven er bestået.

Har du lyst til at spille på jagthorn, så mød frem på vort vinterkursus, som starter torsdag 10. januar 2019 kl. 20.00 på Rønbækskolen i Hinnerup. Her bliver der hold for nybegyndere og let øvede, under ledelse af professionel instruktør.

Har du ingen jagthorn, kan du låne af foreningen til det første kursus.

Yderligere information hos Arne Pilgaard, 4063 2894 eller Jens Ole Nielsen, 5143 2860

Prisen for 12 undervisningsaftner er kr. 450 for medlemmer af foreningen og kr. 500 for ikke medlemmer. Nyjægere fra vores jagttegnskursus kan deltage det første halve år gratis.

Øveaften

Der øves her på det aller sværeste stykke, som er Grindstedfanfaren:

Hør selv - klik på linket:  Grindsted_Trf_Fanfare_5_stemmig_30-1-2018.mp320180201_Jagthornstrning.JPG