Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Så er foreningens nye hjemmeside klar

Den nye hjemmeside er klar!

Bestyrelsen besluttede i foråret at undersøge forskellige muligheder for en ny hjemmeside. Der var flere platforme i spil, men interessen samlede sig hurtigt om den platform, som Danmarks Jægerforbund tilbyder alle sine lokale foreninger.

Vi gik derfor i gang med at flytte noget af indholdet fra den gamle hjemmeside over - for at se hvordan dette tog sig ud. Desuden begyndte vi at lægge andre ting ind, som synes relevant for medlemmerne. Det faldt straks i øjnene, at det var en stor fordel for bestyrelsen, at hver gang vi lægger en aktivitet ind på Jægerforbundets kalender, så bliver den straks også synlig på foreningens KALENDER. 

Der var en række muligheder og faciliteter i denne platform, som ikke lige var en del af tilbuddet i den gamle. Endvidere så vi en mulighed for at opnå nogle økonomiske fordele ved overgangen. Derfor var beslutningen ikke så vanskelig.

Bestyrelsen hører meget gerne medlemmernes kommentarer til indholdet i den nye hjemmeside. Dette kan man gøre ved at skrive en besked til foreningen under "Kontakt". 

Velkommen fra Bestyrelsen.