Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

12-09-2016: Lys i mørket kan skabe utryghed


En ny sæson for haretælling i markvildtslavene kommer imod os med hastige skridt. Lysning med projektører i mørket kan medføre en del utryghed hos befolkningen i lokalområdet og hos bilister, der passerer undervejs.

10-09-2016: Snoren klippet til Jagtens Hus


Lørdag d. 10. september blev Danmarks Jægerforbunds nybyggede domicil indviet, da H.K.H Prins Henrik klippede snoren til Jagtens Hus – Danmarks kraftcenter for jagt, natur og vildt.

08-09-2016: Indvielse kun for inviterede


Jagtens Hus indvies på lørdag af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Da pladsen er begrænset, er arrangementet kun for særligt inviterede. Der er Åbent Hus for medlemmer på et senere tidspunkt.

07-09-2016: Berigtigelse af artiklen ”Tak til skydebrillerne”


I september-nummeret af Jæger indgår en artikel om en voldsom sprængning af låsestolen på en Sako 75 Finnlight. Heldigvis for brugeren har der været anvendt skydebriller, hvilket formentlig har reddet synet for brugeren.

06-09-2016: Hvad er tilladt i naturen


Hjælp med at finde ud af, hvor godt danskerne kender reglerne for at færdes i naturen.

05-09-2016: Fremtidens jagthund


”Jagthund på hundens præmisser” er visionært og favner bredt. Fokus er dog og vil fremadrettet være på uddannelsen af den enkelte jagthund, hvor vi gennem uddannelse og erfaringsudveksling af og mellem vores mange frivillige instruktører, kan tilbyde vores mange kursister en god og bred uddannelse af deres jagthund.

03-09-2016: Svar til Egon Bennetsen


I en henvendelse til Danmarks Jægerforbund stiller biolog Egon Bennetsen 13 spørgsmål angående forvaltningen af kronvildtet. Her kommer svarene på hans spørgsmål.

02-09-2016: Jægerforbundet indgår spændende samarbejde om nyjægere


Al begyndelse er svær, ikke mindst for en nyjæger. Mange nyjægere forlader jagten efter få år, da det ikke lykkedes at få indfriet de jagtlige forventninger. Jægerforbundet ønsker at bidrage målrettet til at nyjægere får succes med jagten, og deraf fastholder interessen for den nye yndlingsbeskæftigelse.