Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

19-04-2016: Ændringer i aktivitetskalenderen


Det har været svært at få alle behov til at mødes i vores kalender. Derfor har vi lavet nogle små ændringer, og alle begivenheder kan nu findes under Det sker i DJ.

18-04-2016: Helligdom eller ressource?


Det er temaet, når Hørring Kommune inviterer til Danmarks første folkemøde om naturen i Danmark. Arrangementet hedder Naturmødet og afholdes i Hirtshals den sidste weekend i maj. Danmarks Jægerforbund er naturligvis med, og du er også inviteret.

15-04-2016: Dialogmøder om udsætning af fjervildt


En række dialogmøder om natur- og vildtpleje med fokus på opdræt og udsætning af fjervildt og jagt herpå, er med Danmarks Jægerforbund som medarrangør, netop blevet afholdt over hele landet. Her finder du overskrifterne fra mødet og perspektiverne fremadrettet.

14-04-2016: Nyt udspil i sagen om våbendirektivet


Efter en positiv udmelding fra Europaparlamentet i sidste uge, er der knap så opløftende toner fra Rådets arbejde med ændringerne i våbendirektivet. De to instansers skal i sidste ende enes om en ny lovtekst.

14-04-2016: Sidste chance for at stemme på Årets Jagtforening


Afstemningen om Årets Jagtforening 2016 er inde i sin sidste fase. I aften, den 14. april kl 23.59, er det sidste chance for at afgive din stemme på en af de 8 kandidater

12-04-2016: Pilotkursus for bestyrelserne i Jægerrådene


Et nyt kursus for bestyrelser i landets jægerråd er nu på trapperne efter en "pilotkursus", hvor der er blevet høstet erfaringer. Næste skridt er at få jægerrådsuddannelsen og kursus udbudt lokalt.

07-04-2016: Tag på dansk-tysk jagtmesse i weekenden


Sæsonen for jagt- og naturmesser er godt igang, og i denne weekend er det tid til en af de større: Outdoor 2016 i Neumünster. Som altid er der fokus på det grænseoverskridende samarbejde - i år med en særlig byttebørs, hvor du kan bytte en jagtdag med en ligesindet tysk jæger. Medlemmer af Danmarks Jægerforbund kommer gratis ind.

05-04-2016: Naturpakken skal gavne naturen i landbrugslandet


I dag har Claus Lind Christensen, formand for Danmarks Jægerforbund, et debatindlæg om regeringens kommende naturpakke på altinget.dk. Den trængte natur i landbrugslandet må ikke blive glemt, er hans budskab.