Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

27-09-2017: Transport af ammunition


Skal du transportere ammunition, er det vigtigt at være opmærksom på reglerne. Du skal vide om du transporterer ammunition som privatperson eller som erhvervstransport.

27-09-2017: Hundetræning: Dirigering


Del 6 i serien om Grundfærdigheder: Hvad er rigtigt og forkert, når det kommer til dirigering af din hund? Og hvad sikrer du den bedste indlæring af dirigering? Det svarer vores jagthundekonsulent på.

26-09-2017: Charmeoffensiv for Nationalpark Skjern Å


Stort fremmøde, godt vejr, aktiviteter for alle - Skjern Å-dagen blev en publikumssucces.

25-09-2017: FM i Jægersporting: Sikret gevær afgjorde mesterskabet


Det var en ærgerlig fejl, der afgjorde årets forbundsmesterskab i seniorrækken på en fantastisk mesterskabsdag på Lund Flugtskydningscenter, hvor der blev demonstreret meget fin skydning.

25-09-2017: Jægerformand tager skarp afstand fra ulovlig fældefangst


Dansk Ornitologisk Forening skriver i dag på sin hjemmeside, at politiet har sigtet skytten på Svenstrup Gods i Køge Kommune for groft brud på jagt- og vildtforvaltningsloven ved at opsætte og bruge en ulovlig høgefælde med levende lokkefugle i forbindelse med fasanudsætning. DJ-formand tager skarp afstand til ulovlighederne.

23-09-2017: Bliv jæger: Når hårdt arbejde betaler sig


Vejen mod den første jagt: Christian har netop bestået jagtprøven og jagttegnet er i hus. Men hvad har han lært? Det deler han her.

22-09-2017: Efterlysning - gamle FM noder!


Efterlysning - gamle FM noder! - Jagthornsudvalget håber i vil hjælpe med at samle gamle noder til arkivering af tidligere anvendte noder til FM.

22-09-2017: Kuk i maskineriet – Lovsamlingen er forsinket


Grundet fejl hos trykkeriet må aspiranter og jagttegnskursuslærere vente lidt længere end normalt med at modtage årets lovhæfte. Lovhæftet udsendes efterfølgende uden beregning til alle der bestiller bogen i sampak med lovhæftet, fortæller SEGES forlag.