Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

19-10-2016: Status på jagttidsforhandlingerne – revidering af jagttiderne


Processen med revidering af jagttiderne er i fuld gang - både internt i Danmarks Jægerforbunds organisation og i Vildtforvaltningsrådet. Her får du overblikket. Og så kan du igen læse om vores holdning til adaptiv forvaltning.

18-10-2016: Husk at deltage i medlemsundersøgelsen


Danmarks Jægerforbunds medlemsundersøgelse er nu udsendt til alle medlemmer, der er registreret med en gyldig email. Udfylder du medlemsundersøgelsen, kan du deltage i lodtrækningen om et sæt lækkert jagttøj fra Land og Fritid.

17-10-2016: DJ’s Jægerskole i nyhederne


I disse dage afholdes der Jægerskoler rundt om i landet, blandt andet på Kalø, hvor deltagerne i går havde både journalister og et kamerahold med på jagt.

14-10-2016: Danmarks første jagtforening for veteraner har hjemme i Varde


Veteranforeninger er en vigtig del af livet efter soldatertiden for mange tidligere udsendte. Nu kan Vardes Kommunes veteraner gå på jagt og udforske naturen sammen i den nystiftede De Danske Veteraners Jagtforening.

14-10-2016: God CITES CoP17 for jægerne


I forbindelse med den nyligt afholdt CITES CoP17 i Sydafrika var ikke mindre end 3.000 landerepræsentanter og NGO’er samlet for at diskutere international handel med vilde dyr, herunder jagttrofæer. Vi har sat biolog Maj Friis Munk, SVANA, stævne for at høre mere om resultaterne af konferencen. Hun repræsenterede sammen med Niels K. Nielsen, ligeledes SVANA, Danmark under konferencen.

14-10-2016: Pinds parole


Mød justitsminister Søren Pind til en debat om jagt og våben.

13-10-2016: Nyt projekt om fløjlsand og havlit


I løbet af de kommende to år skal et nyt projekt skabe bedre overblik over omfanget af de ændringer, der er sket med hensyn til antal og fordeling af havlit og fløjlsand i danske farvande.

12-10-2016: Mere end 1000 vinger i september!


Med i alt 1.037 vinger indsendt i september, fik vi en god start på vingeundersøgelsen i jagtsæsonen 2016/17. Det gode resultat skal ses i lyset af, at vejret i en længere periode gennem september faktisk ikke var specielt godt til gåse- og andejagt.