Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

17-06-2016: DJ i debat med to ministre på Folkemødet


Undervisningsminister Ellen Trane Nørby og Miljø- fødevareminister Esben Lunde Larsen skal lære at partere et rådyr på Folkemødet på Bornholm i forbindelse med en debat om folkeskolereformen. Underviseren er naturvejleder fra DJ Franz Holmberg, og i debatpanelet med de to ministre er DJ-formand Claus Lind Christensen.

16-06-2016: Status på våbendirektivet: Ministerådets bud


I sidste uge citerede vi justitsminister Søren Pind for at sige om ministerrådets bud på revisionen af våbendirektivet: ”De kritikpunkter, som bl.a. Danmarks Jægerforbund har peget på i forhold til Kommissionens oprindelige forslag, vurderes nu at være løst.” Vi faktatjekker, om det er rigtigt og giver samtidig et overblik over den kommende proces.

16-06-2016: DJ til folkemøde på Bornholm


Torsdag, fredag og lørdag er DJ-formand Claus Lind Christensen, direktør Michael Stevns og enkelte medarbejdere til Folkemødet på Bornholm. Blandt andet skal DJ deltage i en debat med to ministre om skolereformen og undervisning af eleverne i naturen.

15-06-2016: Få overblikket: VFR’s indstilling om hjortevildtet


Vildtforvaltningsrådets indstilling om fremtidens hjortevildtforvaltning, der blev indgået på mødet i går, tirsdag, afføder naturligvis mange spørgsmål. Her finder du en gennemgang af punkterne i den indstilling, som bliver sendt til miljø- og fødevareministeren.

15-06-2016: Vigtigt vildtforvaltningsrådsmøde trak i mange retninger


Et af årets vigtigste vildtforvaltningsrådsmøder sluttede i går, tirsdag, aftes. På dagsordenen var tunge emner som fremtidens hjortevildtforvaltning, buejagt på det store hjortevildt, januarjagt på kortnæbbet gås og endnu et kapitel i sagaen om mågerne. Alle emner der indbød til meningsbrydninger mellem medlemmerne i rådet.

14-06-2016: Vildtforvaltningsrådets indstilling til den fremtidige forvaltning af hjortevildt


Vildtforvaltningsrådet har i dag drøftet et forslag fra den nationale hjortevildtgruppe om fremtidig forvaltning af kronvildt i Danmark.

14-06-2016: Lokal forvaltning er løsningen


Der er behov for lokal forvaltning, og i det nordlige Jylland ønsker de en model, hvor de tager et lokalt ansvar. Sådan lød et væsentligt budskab fra mødet om hjortevildtet i Nibe i sidste uge.

13-06-2016: Kom med indstillinger til 15. juni Fondens Naturpris


15. Juni Fondens Naturpris belønner et realiseret projekt, der har bidraget med en ekstra indsats for naturen, med 150.000 kroner. Der er nu åbent for indstillinger til prisen, og alle kan komme med deres bud på en værdig modtager frem til 1. august.