Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

10-10-2016: Styrkelse af Danmark Jægerforbundets naturvejledning


Danmarks Jægerforbund har traditionelt haft en stærk naturvejledning, og sådan vil det også forsat være. Med ekstra midler fra Nordea-fonden styrkes formidlingen nu på landsplan i projektet NaturligVis.

10-10-2016: Harejagt


Oktober måned er for mange lig med harejagt.

10-10-2016: Har landbrugets arter glæde af urørt skov?


Bevarelse af biodiversitet er et af tidens hotte emner, og debatten går ofte på hvorledes man får mest biodiversitet for pengene. Flere mener at biodiversiteten sikres bedst og billigst ved at udlægge urørt skov, hvilket også Venstres miljøordfører Erling Bonnesen har givet udtryk for i et indlæg på Altinget.dk.

10-10-2016: Markvildtlavene med til at sikre harejagten


DCE anbefaler uændret jagttid på harer blandt andet på grund af markvildtlavene rundt om i landet, hvor frivillige arbejder målrettet for bedre levevilkår for blandt andet harer og agerhøns.

07-10-2016: Nu går jagten ind på invasive arter


Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen og Danmarks Jægerforbund opfordrer danske jægere til at gå ind i kampen for at udrydde en lang række invasive arter i Danmark.

06-10-2016: Greatest hits! – efterårsferie på Jagt- og Skovbrugsmuseet


Denne efterårsferie bliver den sidste på museet i Hørsholm, og vi vil derfor trække de allerbedste aktiviteter frem til dig! Vi lover spænding, sjov, udfordringer, oplevelser og masser af hyggelige timer sammen. Det er det mindste vi kan gøre for verdens bedste museumsgæster!

06-10-2016: Trofæjagt anerkendes som en vigtig del af naturbevarelsen


På CITES CoP17 i Johannesburg fra 24. september til 5. oktober 2016, hvor 183 lande var samlet til topmøde om dyreliv og naturbevarelse, blev trofæjagtens vigtige rolle for naturbevarelsen anerkendt.

05-10-2016: Hold øje med mårhunden når du er på jagt


Mange jægere er i disse dage på jagt rundt om i hele landet. Det er alletiders mulighed for at holde øje med mårhunde. Få det sidste nye fra mårhundeprojektet og se film om, hvordan du fanger mårhund og ræv med fælder.