Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

08-07-2016: Kom gratis til jagt- og naturmesse på Gram Slot


Den 20. – 21. august kan du komme til jagt- og naturmesse på Gram Slot. Messen er blandt andet arrangeret i samarbejde med Jægerforbundet, så vi har sikret alle vores medlemmer gratis adgang.

07-07-2016: Kommentar: Jagt er en del af naturforvaltningen


Vi jægere deltager i regulering, fordi det er den juridiske mulighed, der er, for at forvalte visse arter - og dermed dele af vores natur - bæredygtigt og ansvarligt. Når Naturfredningsforeningen mener, at det ikke nytter at "skyde sig ud af problemerne", glemmer de, hvad bæredygtig naturforvaltning betyder, skriver Claus Lind Christensen i denne kommentar til DN.

07-07-2016: Har du styr på udsætningen?


Det er sæson for udsætning af fjervildt, og derfor er der god grund til at repeterer lovgivningen på området. Danmarks Jægerforbund har lavet en video om udsætning, som opremser det vigtigste.

05-07-2016: Udbrud af Chronic Wasting Disease


En vildren og to elge i Norge har fået konstateret sygdommen Chronic Wasting Disease (CWD). CWD er en dødelige sygdom, som rammer hjortevildt. Det er første gang sygdommen er konstateret i Europa.

04-07-2016: Billedreportage: Vi flytter ind i Jagtens Hus


Kom med på en billedrundtur i Jagtens Hus, som det ser ud i dag, den 4. juli 2016, hvor medarbejder i Danmarks Jægerforbund flytter ind i de nye lokaler.

04-07-2016: Årets vildtudbyttestatistik er offentliggjort


DCE, Aarhus Universitet, har netop offentliggjort årets vildtudbyttestatistik. Du kan finde rapporten her. Historien opdateres.

01-07-2016: Nu træder den nye knivlov i kraft


I dag kan du igen lovligt tage din foldekniv i lommen, bilen og campingvognen til pludseligt opståede formål. Den meget omdebatterede knivlov træder nemlig i kraft i dag efter at et enigt folketing vedtog loven tidligere på året. Skal du et smut på restaurant, til fodboldkamp eller lignende, skal du dog lade kniven blive hjemme.

01-07-2016: Landsskue i regn og sol


Fra morgenstunden regnede det over Herning, da Landsskuet 2016 startede i går, torsdag den 30. juni. Men uanset vejr står de mange frivillige fra Kreds 2 klar til at fortælle og formidle om jagt og natur til og med lørdag.