Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

29-11-2016: Skyd kortnæbbet gås i januar


Miljø- og fødevareministeren har netop udsendt en ny bekendtgørelse om, at der kan jages kortnæbbet gås i januar. Udvidelsen af jagttiden sker efter indstilling fra Vildtforvaltningsrådet.

28-11-2016: Tillykke til den nye regering


Danmark har fået en ny regering med et nyt ministerhold. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen fortsætter på posten, mens justitsministerposten skifter fra Venstres Søren Pind til formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen. Danmarks Jægerforbund ser frem til samarbejdet.

28-11-2016: Nye medlemsnumre til alle


Vi laver strukturen for medlemsnumre om. Det tidligere medlemsnummer-system afskaffes, så de fremtidige medlemsnumre ikke længere afspejler, hvilken kredse og jagtforeninger, medlemmerne tilhører. I stedet vil nummeret blive fortløbende, 7-cifret, startende med 1.

25-11-2016: Ny bog: Hvorfor går mennesker på jagt?


Forlaget Klim udsender i dag bogen ’Jagt’, der blandt andet er blevet til ved hjælp af støtte fra DJ. Bogen er hverken for eller imod jagt, men den undersøger menneskers forhold til jagten og de moralske og etiske udfordringer, det er godt at være bekendte med som moderne jæger.

25-11-2016: Læs DJ's våbenkatalog til Søren Pind


Da Danmarks Jægerforbund inviterede til debatmøde med Søren Pind forleden, overrakte vi ham et katalog med løsningsforslag til en enklere hverdag for den almindelige danske våbenejer. Læs kataloget her.

24-11-2016: Goddag til fire nye vildtplejerådgivere


Fire nye vildtplejerådgivere er blevet udklækket i Danmarks Jægerforbund efter et veloverstået uddannelsesforløb.

22-11-2016: Vellykket betalingsjagt på krondyr i Nørlund og Harrild Hede


På Harrild Hede nedlagde 59 betalende jægere 34 krondyr med 49 skud på tre timer tirsdag formiddag d. 15. november. Jagten på området er netop af Naturstyrelsen omlagt til betalingshjagt - og den første af sin slags på området var således særdeles vellykket.

17-11-2016: Besøg fra Sparsholt College


Danmarks Jægerforbund har et tæt samarbejde med Sparsholt College i England og har netop haft fornøjelsen af besøg af 11 studerende som fik en grundig introduktion til dansk vildforvaltning.