Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

31-01-2017: Hvad koster det at være med gratis?


Danmarks Jægerforbund har mange forskellige medlemskategorier. For jagttegnsaspiranter er kursistmedlemsskabet ofte det første møde med DJ, men hvorledes er det nu med reglerne for kontingentet?

31-01-2017: Nye forskningsmillioner til dansk natur fra Aage V. Jensen Naturfond


Dansk natur tilgodeses med 64 mio. kr., når Aage V. Jensen Naturfond nu uddeler sin hidtil største donation til forskning i naturforvaltning. Naturfonden støtter 12 konkrete projekter, som i samarbejde med 5 universiteter skal bidrage til Naturfondens vision om ”at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur – i dag og i fremtiden”.

31-01-2017: Nye kredsundervisere - hund


Det er med stor glæde, at vi her kan præsentere de nye kredsundervisere for jagthunde i Danmark.

30-01-2017: DJ i dialog om bandepakke


I sidste uge offentliggjorde regeringen bandepakken ”Bander bag tremmer”, der indeholder 28 initiativer mod rocker- og bandekriminalitet. Blandt de mange initiativer er der især ét, som straks springer Danmarks Jægerforbund i øjnene - nemlig pakkens punkt 9: ”Private våbenejeres opbevaring af våben”. Derfor er Jægerforbundet meget tilfreds med at blive inddraget i arbejdet.

30-01-2017: Det Grønne Museum åbner


Den 1. februar åbner Det Grønne Museum, som er resultatet af fusionen mellem Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Det Grønne Museum kommer til at formidle viden og historier om jagt, skov, landbrug og madkultur i smukke omgivelser i Auning.

27-01-2017: Tilmeld dig forårets aktiviteter


Forårets komme betyder, at der sættes gang i de mange aktiviteter rundt i alle krogene af Danmarks Jægerforbund. Tiden nærmer sig med hastige skridt, så nu skal du små begynde at tænke på tilmeldingerne. Få overblikket over begivenhederne her.

27-01-2017: Racedyst 2017


Danmarks Jægerbund afholder den årlige Racedyst på tre forskellige lokaliteter søndag den 30. juli.

26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris


Nyuddannet professionsbachelor i jordbrugsbiologi fra Erhvervsakademi Aarhus Morten Thim Jensen lavede sit bachelorprojekt om fritgående huskatte som trussel mod agerhøns, sanglærker og fasaner, i samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Projektet har nu sikret ham JID-prisen på 5.000 kr.