Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

01-02-2017: Antal beståede aspiranter i 2016


De samlede opgørelser for hvor mange der har bestået haglskyde-, riffel- og jagtprøver i 2016 er nu opgjort.

01-02-2017: Der er ikke jagttid på kronkalve i februar


Miljø- og Fødevareministeren Esben Lunde Larsen (V) meldte den 20. december ud, hvorledes han ønsker den fremtidige ramme for forvaltning af kronvildt.

Nogle har fejlagtigt opfattet udmeldingen som gældende jagtlovgivning. Det er dog ikke tilfældet.

Ministerens udmelding tilsidesætter ikke de gældende rammer for forvaltning af kronvildt. Det er således de gældende jagttider, der danner rammen for kronvildtforvaltning.

Det betyder, at der IKKE er jagttid på kronkalve i februar.

01-02-2017: Læs i Jæger februar 2017


Februars udgave af Jæger lander i disse dage i postkasserne. Den 2. udgave af Jæger 2017 rummer, udover en masse spændende jagtstof, et medrivende og eksklusivt interview med eventyrer og forfatter Jørn Riel, en reportage fra Årets Vildtret 2016 og viden om råvildtsyge. Læs et gratis uddrag her.

31-01-2017: Hvad koster det at være med gratis?


Danmarks Jægerforbund har mange forskellige medlemskategorier. For jagttegnsaspiranter er kursistmedlemsskabet ofte det første møde med DJ, men hvorledes er det nu med reglerne for kontingentet?

31-01-2017: Nye forskningsmillioner til dansk natur fra Aage V. Jensen Naturfond


Dansk natur tilgodeses med 64 mio. kr., når Aage V. Jensen Naturfond nu uddeler sin hidtil største donation til forskning i naturforvaltning. Naturfonden støtter 12 konkrete projekter, som i samarbejde med 5 universiteter skal bidrage til Naturfondens vision om ”at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur – i dag og i fremtiden”.

31-01-2017: Nye kredsundervisere - hund


Det er med stor glæde, at vi her kan præsentere de nye kredsundervisere for jagthunde i Danmark.

30-01-2017: DJ i dialog om bandepakke


I sidste uge offentliggjorde regeringen bandepakken ”Bander bag tremmer”, der indeholder 28 initiativer mod rocker- og bandekriminalitet. Blandt de mange initiativer er der især ét, som straks springer Danmarks Jægerforbund i øjnene - nemlig pakkens punkt 9: ”Private våbenejeres opbevaring af våben”. Derfor er Jægerforbundet meget tilfreds med at blive inddraget i arbejdet.

30-01-2017: Det Grønne Museum åbner


Den 1. februar åbner Det Grønne Museum, som er resultatet af fusionen mellem Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Det Grønne Museum kommer til at formidle viden og historier om jagt, skov, landbrug og madkultur i smukke omgivelser i Auning.