Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

22-02-2017: Når dyr bliver trælse: Kom til socialt foredrag – eller bliv selv vært i jagtforeningen


Sæt jer sammen, få lidt kaffe og måske en kage. Og se så et spændende foredrag direkte fra Aarhus Universitet – gratis. Sådan lyder tilbuddet til alle – jægere, som ikke jægere – når der blændes op for foredraget ”Når dyr bliver trælse” rundt om i hele landet den 28. februar og 1. marts.

22-02-2017: Sydjylland inviterer til debatmøde om kronvildt


Den Regionale Hjortevildtgruppe for Sydjylland inviterer til debatmøde om den fremtidige forvaltning af hjortevildt i regionen. Arrangementet afholdes den 1. marts i Varde.

17-02-2017: Nej tak til yderligere havbrug


Regeringen har fremsat et forslag om at ændre miljøbeskyttelsesloven, så der kan etableres flere havbrug i de danske farvande. Til gengæld skal der etableres flere muslingeopdræt, som skal kompensere for havbrugenes forurening. Med dette udspil kan de private havbrug få lov til at udlede blandt andet 800 tons kvælstof til de danske farvande.

15-02-2017: Naturstyrelsen har aktiveret jægernes olieberedskab


Naturstyrelsen har netop givet bemyndigelse til, at et korps af frivillige jægere kan aflive de fugle, der er ramt af olieudslippet. Arbejdet vil primært foregå ved Fyns Hoved, As Vig og Endelave.

15-02-2017: Møde om den fremtidige krondyrforvaltning i Region Midtjylland


Den regionale hjortevildtgruppe i Region Midtjylland afholder torsdag den 23/2 et møde i Silkeborg, hvor offentligheden indbydes til debat om fremtidens krondyrforvaltning i regionen.

14-02-2017: Nu er der åbent for tilmelding til FM i jagtbueskydning


Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskab i Jagtbueskydning 2017 afholdes lørdag d. 8. april 2017 i samarbejde med Foreningen af Danske Buejægere (FADB) i Ribe.

14-02-2017: Nu er der åbent for tilmelding til FM i jagtbueskydning


Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskab i Jagtbueskydning 2017 afholdes lørdag d. 8. april 2017 i samarbejde med Foreningen af Danske Buejægere (FADB) i Ribe.

14-02-2017: Bliv klogere på reglerne i naturen


Hvad må man egentligt i naturen, når det kommer til at overnatte, færdes, samle bær, tage ophold, og alt det andet skønne man kan lave derude? Det er Friluftsrådet godt igang med at oplyse om i kampagnen Oplev mere i naturen, hvor du kan blive klogere på reglerne i naturen.