Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

24-09-2018: Jægere: Myndigheder selv skyld i invasive arter ude af kontrol


Miljøstyrelsen reagerer for sent og for svagt, når nye invasive arter bevæger sig over grænsen og ind i Danmark. Det mener Danmarks Jægerforbund, som opfordrer myndighederne til at tage alle værktøjer i brug fra dag et i bekæmpelsen af de uønskede arter.

24-09-2018: Send spørgeskema til dine aspiranter, og gør jagten en tjeneste


Vigtig viden - Del spørgeskema som undersøger forventningerne til jagt

24-09-2018: E-bogen Jagttegn er udkommet


E-bogen ’Jagttegn’ er klar i sin fulde version, og er gratis tilgængelig frem til 1. dec. Vi fejrer det med kampagnetilbud på den fysiske bog med tilhørende login til jagtprøven.dk

22-09-2018: Inspiration til jagt


Danmarks Jægerforbund lagde rammer til, da den første jagtinspirationsmesse blev holdt over dåben i og ved Jagtens Hus ved Kaløvig lørdag den 22. september.

21-09-2018: Krybskytter i Søby: 'Forbandet svineri'


Ordene flyver ud af munden på Michael Hauge efter fundet af to meget store dåhjorte skudt af krybskytter i Søby syd for Herning.

21-09-2018: Symposium om råvildtet: Sygdomme og konkurrerende arter


Det handlede både om dådyrs påvirkning af råvildtet, afskydningsmodeller og ikke mindst masser af snak om ”råvildtsygen” på Fyn, da jægerforbundet indbød til en temadag om råvildtet.

21-09-2018: Nu kan du tilmelde dig årets efterårscamps


Kender du en mellem 12 og 15 år, der kunne tænke sig at elske en uge med naturoplevelser og jagt i efteråret? Så er det nu i skal tilmelde jer vores efterårscamps.

20-09-2018: Trofæopmålingen er startet


Ikke alt skal glimte – for at være guld. Sådan kan et lettere omskrevet ordsprog bruges om den trofæopmålingsturne, som Danmarks Jægerforbund nu har skudt i gang, idet et af de første trofæer var en kæmpestor dansk guldbuk.