Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

27-09-2018: Fugleinfluenza fundet i fasaner på Sjælland


Fødevarestyrelsen har påvist fugleinfluenza af den højpatogene type H5N6, i fasaner, som stammer fra Slagelse Kommune.

27-09-2018: Ændrede udgivelsestidspunkter på Jæger


Vi får mange henvendelser fra vrede medlemmer over, at Jæger ikke lander i postkassen omkring den 1. i udgivelsesmånederne. Derfor har vi forsøgt ændre på udgivelsestidspunktet for bladet.

27-09-2018: Tre nye hundeførere optaget i Schweiss-registret


Den 25.-26. september 2018 afholdt Naturstyrelsen i samarbejde med Danmarks Jægerforbund kursus for de nye hundeførere, som var kommet hele vejen igennem årets optagelses proces.

26-09-2018: Nye muligheder i vores app Jæger


Udvidelse af appen Jæger er nu klar til både Android og iPhone. Få dit digitale medlemskort, jagttider, skydebaneoversigt og meget mere direkte på din telefon.

26-09-2018: Jægerne: Mangel på rettidig omhu i mårhundeindsatsen


Formanden for Jægerforbundets markvildtudvalg, Jens Venø Kjellerup, havde gerne set markant større fokus på mårhunden, fordi advarselslamperne allerede blinkede fra begyndelsen. Nu forventer han, at de ansvarlige politikere og relevante organisationer ud over jægerne påtager sig sit ansvar og bidrager helhjertet til bekæmpelsen af denne invasive art!

26-09-2018: Brug af termiske spottere/kikkerter til jagt


Foranlediget af massiv markedsføring samt debatter på diverse medier får Danmarks Jægerforbund i denne tid mange henvendelser omkring lovligheden af at benytte termiske spottere/kikkerter til jagt. Vi skal derfor pointere, at det IKKE er tilladt at benytte disse hjælpemidler til jagt i Danmark.

26-09-2018: Vinderklasseprøver 2018


Program for Danmarks Jægerforbunds Vinderklasseprøver - efteråret 2018 for stående jagthunde

25-09-2018: Nej, den vej skal vi ikke!


Septembermødet i Vildtforvaltningsrådet er hvert år et todagesmøde, hvor der ud over selve mødet er indbygget en ekskursion for at rådet i fællesskab kan tilegne sig viden inden for vildtforvaltning. Igen i år gik turen til udlandet, og denne gang til Holland med gåseforvaltning som det væsentligste emne, samt et besøg i Oostvaardersplassen, som er et meget omdiskuteret indhegnet naturområde, der går under betegnelsen rewilding.