Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

07-04-2016: Tag på dansk-tysk jagtmesse i weekenden


Sæsonen for jagt- og naturmesser er godt igang, og i denne weekend er det tid til en af de større: Outdoor 2016 i Neumünster. Som altid er der fokus på det grænseoverskridende samarbejde - i år med en særlig byttebørs, hvor du kan bytte en jagtdag med en ligesindet tysk jæger. Medlemmer af Danmarks Jægerforbund kommer gratis ind.

05-04-2016: Naturpakken skal gavne naturen i landbrugslandet


I dag har Claus Lind Christensen, formand for Danmarks Jægerforbund, et debatindlæg om regeringens kommende naturpakke på altinget.dk. Den trængte natur i landbrugslandet må ikke blive glemt, er hans budskab.

04-04-2016: Bliv godsejer for en dag


Herregårdsjægerne har sat gang i deres årlige auktion over jagtoplevelser på mange af de danske godser og herregårde. Det giver dig muligheden for at få en unik jagt- og naturoplevelse og samtidigt støtte en god sag.

04-04-2016: Forstyrrelse af fugle på et balancebræt – sidste chance for optælling af agerhøns


Nu er det sidste chance for optælling af agerhøns.

01-04-2016: Læs Jæger fra april online nu


Nu er april måneds version af Jæger på vej ud til medlemmernes postkasser. Kan du ikke vente kan du læse dit eksemplar online. Er du endnu ikke medlem, kan du få en gratis smagsprøve her.

01-04-2016: Fejl i DCE-rapport


En kvik jæger har opdaget en fejl i DCE-rapporten ’Bæredygtig Kronvildtforvaltning’. DCE har nu rettet fejlen, som dog ikke ændrer ved rapportens konklusioner, vurderer DJ’s ekspert i hjortevildt, Mads Flinterup.

01-04-2016: Afstemningen er åben: Årets Jagtforening 2016


Traditionen tro skal Årets Jagtforening kåres igen i år. Der er otte nominerede jagtforeninger - én fra hver kreds. Mød kandidaterne her, afgiv din stemme på medlemsnettet og deltag i konkurrencen om et gavekort til jagtudstyr fra Jaguar Gruppen.

31-03-2016: Sagsbehandlingstiderne får endnu et tilbageslag


Politiets hårdtprøvede administrative centre må lide endnu en tort: Politiets Våbenregister er nede, og det giver især problemer med at udstede nye tilladelser for de administrative centre.