Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

29-06-2016: Vibelavninger er små oaser


For nogle er vildtpleje lig med indkøb af dyre frø og bøvl med at finde både tiden og de rette maskiner til at anlægge de nødvendige tiltag. I nogle tilfælde kommer vildtplejen dog snigende ind af bagdøren, når man mindst venter det…

29-06-2016: Naturordfører på markvandring i Give Markvildtlav


Jens Erik Therkildsen fra Give Markvildtlav, og hans familie stillede beredvilligt op i slutning af maj måned da Danmarks Jægerforbund havde brug for en besøgsvært.

28-06-2016: Hjorteudvalget i arbejdstøjet


Danmarks Jægerforbunds hjortevildtudvalg har netop holdt første møde efter den endelige indstilling til hjortevildtsforvaltningen er sendt fra Vildtforvaltningsrådet til Miljø- og Fødevareministeren. Indstillingen til Vildtforvaltningsrådet fra den Nationale hjortevildtgruppe og DJ´s forbehold var et af emnerne hjortevildtudvalget drøftede.

28-06-2016: Ny hjemmeside til Nordisk Jægersamvirke


De nordiske jægerforbund samarbejder igennem Nordisk Jægersamvirke om de sager, hvor vi står stærkere som ét samlet norden. Det gør sig for eksempel gældende i EU-arbejdet. Nu har organisationen fået en ny hjemmeside, og det er alletiders lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med dem.

28-06-2016: Brænder du for jagthunde?


Du kan stadig nå at lægge billet ind på en af pladserne som frivillig jagthunde-kredsunderviser.

22-06-2016: Nyt udbrud af skab på Sydsjælland


I 2015 blev der aflivet tre skabramte ræve ved Ørslev 10 kilometer nord for Vordingborg. En af den blev skudt af Kim Madsen, formand for Vordingborg og Omegns Jagtforening. Det var det første udbrud af skab på Sydsjælland i mange år. Herefter troede man at udbruddet var ovre, men for få dage siden blev der igen set skabramte ræve i området.

21-06-2016: DGI inviterer igen til fælles feltskydning


Som et led i det intensiverede samarbejde mellem jægere og sportsskytter, der skal sikre flere skytter og bedre skydebanefaciliteter for begge grupper, inviterer DGI jægerne til feltskydning i Karup den 21. august.

20-06-2016: Solskin over skydeterrænet


Da det blev besluttet at indstille al skydning på det militære skydeterræn ved Ålbæk i Sønderjylland mistede jægerne den eneste bane i landsdelen, der kunne bruges til jagtfeltskydninger. Efter et omfattende arbejde lykkedes det i år at få banen genåbnet. I weekenden mødtes 115 riffeljægere for at genindvie banen.