Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Skydning > Riffelskydning

Vil du med til Vingsted og skyde til løbende vildt?

Foreningen har med succes arrangeret nogle ture, hvor vi kører ned til Vingsted skydebaner og prøver kræfter med løbende gris, løbende hjort samt skydning til bukkeskiven på 100, 200 og 300 meter. (Se anlægget her: http://www.skydebaneforeningen.dk/Vingsted-skydebaner ) 

Prisen for arrangementet er kr. 250 pr. gang, som bedes indbetalt på MobilePay 33781 ved tilmelding. Husk at anføre ”Vingsted” som tekst. Beløbet inkluderer skydning med markering samt et lettere måltid, men transport og ammunition skal du selv sørge for. Vi opfordrer til fælles transport fra Hinnerup Kulturhus en time før skydetid. Vi vil også i sæson 2019 arrangere disse populære ture - følg med her på hjemmesiden for datoer! 

Jagtfeltskydning i Hevring 

Som noget nyt i foreningen arrangerer vi nu også et hold til deltagelse i jagtfeltskydning. Følg med her på siden for næste arrangement.  

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER.

Nedenfor billeder fra den årlige mærkeskydning i Allingåbro