Du er her. #1 - Foreningswebsite > Fotogalleri > 2019 > Jagthornsgruppen fik pokal

Jagthornsblæsning - HOJ blev kredsmestre i 2019

Lørdag d. 30. marts blev Jægerforbundets duelighedsprøver i jagthornsblæsning for Kreds 3 afholdt. De blev denne gang afholdt i ”Lunden” i Silkeborg, smukt beliggende ned mod Silkeborg Søerne.

HOJ stillede med 3 solister til sølvprøven og 2 hold til hhv. sølv- og guldprøverne.

Alle solister præsterede flot på dagen. På trods af både nerver og tørre læber, så klingede der klare toner fra de nypudsede horn. Deltagerne opnåede ikke alene deres velfortjente mærker, men alle fik flotte score og en fin kritik fra de kompetente dommere. Dommerne vurderede præstationerne, og efterfølgende gav de hver enkelt deltager gode råd til forbedringer.

Både sølv- og guldgruppen præsterede ligeledes rigtig flot, og for guldgruppens vedkommende kom en velfortjent og sikker 1. plads og dermed kredsmesterskabet i hus. Endelig kommer der nu til at stå ”Hinnerup & Omegns Jagthornsblæsere” på pokalen.

Jo det var en dejlig forårsdag i Silkeborg. Der skal herfra lyde en tak til arrangørerne for et velafviklet stævne, og vi glæder os allerede til næste år, hvor vi forhåbentlig kan forsvare titlen. Forhåbentlig bliver det med endnu flere deltagere fra HOJ i alle kategorier.

Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til vores instruktør Svend Ladefoged, som utrætteligt ”presser” os til det yderste. Med sit altid gode humør og entusiasme inspirerer han os til at yde lige en smule mere.