Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Madlavning

"Helt vildt" Madkursus 2017 - EFTERÅRETS KURSUS ER AFLYST!

Foreningen genoptager successen fra tidligere år, med vildttilberedning - finere madlavning for jægere. Kurset afvikles i skolekøkkenet på Præstemarksskolen, Kvottrupvej 9, Søften over 5 onsdage i oktober til december fra kl. 18.00 til 21.45.

Man kan næppe forestille sig kød med mere karakter og smag end vildt. En kompakt struktur - en kompleks smag. Kød der oser af liv og historie. Kød fra dyr der har levet under det store blå tag, der med deres daglige liv på farten - altid søgende efter mad - gør, at kødet ikke kan sammenlignes med andet. Vi bevæger os fra det hele dyr til tilberedning af vildtet sammen med andre af sæsonens bedste råvarer fra de dyrkede og vilde landskaber.

Du oplever hvor velsmagende vildtkød er, og du slipper af med eventuelle vrangforestillinger om, at vildt er tørt eller svært at have med at gøre. Det hele bliver til en udsøgt middag, som vi nyder med god vin og godt øl.

Lær at håndtere og tilberede det mest fantastiske kød fra naturen. Vi skal kokkerere og snakke tilbehør, både det klassiske men også vende tankerne lidt, og lave vores vildtretter mere moderne. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig nyde kødet og de retter, vi får lavet. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde. I år går forberedelserne på omgang mellem deltagerne. 

Kurset kører den 11/10, 25/10, 8/11, 22/11 og 6/12. Tilmelding og betaling skal være gennemført senest den 1. oktober 2017, og det er efter "først til mølle" princippet. Prisen for materialer og råvarer er kr. 750, der betales ved tilmelding via MobilePay på nr. 42 67 38 90 – anfør ”madkursus” ved betalingen.

Kontakt og tilmelding til kursusleder Lars Bak på mobil 41 94 94 19.

Madkursus.jpg